QUÈ ÉS L’AMPA I COM FUNCIONA?

L’AMPA és l’entitat que agrupa les mares i els pares dels alumnes de l’escola. No té cap finalitat de lucre econòmic. Els superàvits, en cas que n’hi hagi, reverteixen en l’escola en forma de donacions, col·laboració en inversions, activitats culturals, etc.

Els membres de la junta de l’AMPA, que no rebem cap remuneració per la nostra dedicació, ens reunim el segon dilluns de cada mes durant tot el curs escolar i ens organitzem en comissions de treball.

A final de cada curs organitzem una assemblea general anual, oberta a tots els socis i sòcies, on presentem un resum de les actuacions de l’any i les propostes per al proper curs.

QUI SÓN ELS MEMBRES DE L’AMPA?

Tots els pares i mares de l’escola són membres de l’AMPA. La quota d’associació a l’AMPA és de 30 euros anuals per família i és imprescindible per poder formar part del projecte de socialització de llibres —que és un projecte d’escola—, així com per prendre part en les activitats extraescolars i beneficiar-se dels ajuts econòmics per al viatge de final de curs de 4t d’ESO.

Junta de l’AMPA

La Junta de l’AMPA pot estar formada, segons s’estableix als estatuts, per fins a vint persones, mares i pares de l’escola.

Actualment, la Junta de l’AMPA està formada pels següents membres:

Sergi Serrano

President

Meritxell Carmona

Vocal

Gemma Mensa Gil

Vocal

Pepi Domingo Morales

Vicepresidenta

Encarni Gonzalez Martinez

Vocal

Robert Sisteré Recasens

Vocal

Gisela Andiñach Pelayo

Secretària

Sònia Martínez

Vocal

Vitaliia Tolkachova

Vocal

Maria Pilar Andiñach Pelayo

Tresorera

Conxi Mata Farga

Vocal

Inma Trillo Pérez

Vocal